Kategorie e-shopu
Čokoláda podle výrobce

Bílá náplň do fontány a na fondue - balení 1 kg

Čokoláda podle výrobce » Ostatní
Čokoláda do fontány » Bílá čokoláda » Ostatní bílé
Čokoláda na fondue » Bílá čokoláda na fondue

Cena:149.00 Kč
Dostupnost:Skladem
ks

Bílá náplň do čokoládové fontány a na čokoládové fondue - nabízíme ji jako levnou alternativu předchozích čokolád pro čokoládové fontány. Pro čokoládové fondue ji můžete použít přímo, do čokoládové fontány je nutné ji pro správnou tekutost naředit jedlým olejem.

Pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz bila napln do fontanyčokoládové fontány doporučujeme použití speciální čokolády do fontány a pro fondue. Může to být luxusní belgická čokoláda Callebaut, ale velmi dobrou volbou je i česká čokoláda Carla do fontány - ta se ale nevyrábí bílá, jenom mléčná a hořká. Tyto čokolády mají vyjímečné vlastnosti a lépe tečou, než jiné druhy čokolády. Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno rostlinnými tuky a pro použití v čokoládové fontáně je třeba normální čokoládu upravovat do patřičné konzistence přidáváním oleje. To při malých zkušenostech s přípravou čokolády pro fontánu může vést ke zničení celého připravovaného množství čokolády. Použitím nevhodné nebo nevhodně namíchané čokolády může být čokoládová fontána také nevratně poškozena.

Cukrovinka. Složení: cukr, částečně ztužený rostlinný tuk (palmový), sušené odstředěné mléko, sušená syrovátka, emulgátor: sojový lecitin, kyselina citronová, sůl, aroma.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2409 kJ (578 kcal); tuky 37,8 g (z toho nasycené mastné kyseliny 16,7 g); sacharidy 54,8 g (z toho cukry 54,8 g); bílkoviny 4,7 g; sůl 0,33 g.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 15-25°C a relativní vlhkosti do 70%.

Při práci dbejte na to, aby se náplň nedostala do styku s vodou nebo vodní párou. Rozpouštějte pomalu, ne na přímém ohni, stále míchat, teplota nesmí přesáhnout 45 °C! Jinak náplň zhoustne.