Kategorie e-shopu
Čokoláda podle výrobce

Bílá náplň do fontány a na fondue - balení 5 kg

Čokoláda podle výrobce » Ostatní
Čokoláda do fontány » Bílá čokoláda » Ostatní bílé
Čokoláda na fondue » Bílá čokoláda na fondue

Cena:599.00 Kč
Dostupnost:Skladem
ks

Bílá náplň do čokoládové fontány a na čokoládové fondue - nabízíme ji jako levnou alternativu předchozích čokolád Carla a Callebaut pro čokoládové fontány a na čokoládové fondue. Pro čokoládové fondue ji můžete použít přímo, do čokoládové fontány je nutné ji pro správnou tekutost naředit jedlým olejem.

Pro dokonalý zážitek a bezproblémový provozbila napln do fontany čokoládové fontány doporučujeme použití speciální čokolády do fontány a pro fondue. Může to být luxusní belgická čokoláda Callebaut, ale velmi dobrou volbou je i česká čokoláda Carla. Tyto čokolády mají vyjímečné vlastnosti a lépe tečou, než jiné druhy čokolády. Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno rostlinnými tuky a pro použití v čokoládové fontáně je třeba normální čokoládu upravovat do patřičné konzistence přidáváním oleje. To při malých zkušenostech s přípravou čokolády pro fontánu může vést ke zničení celého připravovaného množství čokolády. Použitím nevhodné nebo nevhodně namíchané čokolády může být čokoládová fontána také nevratně poškozena.

Cukrovinka. Složení: cukr, částečně ztužený rostlinný tuk (palmový), sušené odstředěné mléko, sušená syrovátka, emulgátor: sojový lecitin, kyselina citronová, sůl, aroma.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2409 kJ (578 kcal); tuky 37,8 g (z toho nasycené mastné kyseliny 16,7 g); sacharidy 54,8 g (z toho cukry 54,8 g); bílkoviny 4,7 g; sůl 0,33 g.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 15-25°C a relativní vlhkosti do 70%.

Při práci dbejte na to, aby se náplň nedostala do styku s vodou nebo vodní párou. Rozpouštějte pomalu, ne na přímém ohni, stále míchat, teplota nesmí přesáhnout 45 °C! Jinak náplň zhoustne.