Hořká čokoláda Callebaut "2804NV" je ideální čokoláda na fondue, je možné ji použít v čokoládové fontáně, do výrobníku horké čokolády a také je velmi vhodná na výrobu pralinek.
Pro použití v čokoládové fontáně je nutno čokoládu naředit kakaovým máslem v množství 50 g na kilogram čokolády nebo rostlinným olejem. Kakaové máslo můžete zakoupit zde.
Balení: 1 kg
Země původu: Belgie
Výrobce: Callebaut
Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilka. Může obsahovat mléko.
Min. obsah kakaa: 54,1 %.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2333 kJ (558 kcal); tuky 37,6 g (z toho nasycené mastné kyseliny 22,5 g); sacharidy 45,8 g (z toho cukry 43,5 g); bílkoviny 4,8 g; sůl 0,01 g.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.