Kategorie e-shopu
Čokoláda podle výrobce

Kakaové máslo

Kakaové máslo

Kakaové máslo má široké uplatnění v kuchyni, cukrářské výrobě, kosmetickém průmyslu, farmacii a samozřejmě při výrobě čokolády. Kakaové máslo je ideální prostředek pro zlepšení tekutosti jakékoliv čokolády a je nepostradatelné při temperování čokolády. Kakaové máslo Mycryo, které má práškovou konzistenci, je ideální pro využití v kuchyni. Snadno se s ním pracuje a je výborné na smažení, rychlé opékání i pečení.

Kakaové máslo má tu jedinečnou vlastnost, že nepřebíjí chuť Vašich ingrediencí - naopak, pomůže jim vyniknout. Kakaové máslo je odolné vůči velmi vysokým teplotám (kolem 200 °C). Díky práškové konzistenci se kakaové máslo Mycryo velmi dobře odměřuje a dávkuje.

Objevte tento nový způsob přípravy masa, ryb a zeleniny. Velkou výhodou kakaového másla je také to, že neobsahuje žádný cholesterol a má nižší obsah tuků a méně kalorií než běžné tuky používané v kuchyni.

Pokud přidáte kakaové máslo do čokoládové polevy, při krájení Vám nebude poleva praskat. Kakaové máslo využijete také při práci s transfer folií, kdy při potření modelovací hmoty kakaovým máslem se dekor přenese lépe z folie na modelovací hmotu.

Kromě výše uvedeného použití v kuchyni má kakaové máslo velký význam v kosmetice. Používá se jako základ pro široké spektrum kosmetických preparátů, kde se využívá jeho zvláčňujících účinků a obsahu velkého množství přírodních antioxidantů.

Kakaové máslo má při pokojové teplotě tuhou konzistenci. Tekutým se stává při cca 32 °C. Kakaové máslo Callebaut se dá koupit ve formě prášku Mycryo, drobných čoček EasyMelt nebo v různě velkých blocích. Prodej kakaového másla v blocích není příliš častý, protože tyto bloky váží obvykle od 4 kg výše a to je pro domácí použití nepraktické.

Kakaové máslo, balení 50 gramů

Kakaové máslo Callebaut - vysoce kvalitní a jemné 100 % kakaové máslo ve formě drobných čoček EasyMelt. Kakaové máslo Callebaut můžete použít pro zlepšení tekutosti jakékoliv čokolády.

Cena:39.00
Dostupnost:Skladem

Kakaové máslo Mycryo - v prášku, 600 g

100 % kakaové máslo ve formě prášku od firmy Callebaut. Je ideální pro zlepšení tekutosti jakékoliv čokolády. Stačí přidat do rozpuštěné čokolády 20 gramů kakaového másla na jedno kilo čokolády a čokoláda krásně teče. Prodává se v plechovce o obsahu 600 g.

Cena:549.00
Dostupnost:Skladem

Kakaové máslo, balení 3 kg

Kakaové máslo Callebaut - vysoce kvalitní a jemné 100 % kakaové máslo ve formě drobných čoček EasyMelt. Kakaové máslo Callebaut můžete použít pro zlepšení tekutosti jakékoliv čokolády.

Cena:1390.00
Dostupnost:Skladem