Kategorie e-shopu
Čokoláda podle výrobce

Mléčná čokoládová pěna - balení 800 g

Čokoláda Callebaut » Čokoládová pěna Callebaut
Čokoládová pěna (mousse)

Cena:279.00 Kč
Dostupnost:Skladem
ks

Mléčná čokoládová pěna Callebaut je instantní prášková směs pro snadnou přípravu výborné mléčné čokoládové pěny (mousse). Čokoládová pěna Callebaut nemá na trhu konkurenci: je to první instantní čokoládová pěna, která chutná stejně výborně jako pravá domácí mousse a současně šetří Váš čas - připravíte ji snadno a během krátké doby.

Výborná chuť a struktura čokoládové pěny z práškové směsi Callebaut je dána tradičním přístupem firmy Callebaut - výroba z nejkvalitnějších surovin, dokonale zvládnuté výrobní procesy, nejmodernější výrobní technologie, důsledná kontrola a samozřejmě obrovská tradice.

Čokoládová pěna - mousse Callebaut vyniká díky vysokému obsahu čokolády intenzivní čokoládovou chutí a jedinečnou nadýchanou strukturou. Díky nadýchané a přitom pevné struktuře je ideální nejen do skleniček, ale také pro formování do kopečků.

Jedno 800 gramové balení postačuje na přípravu cca 20 porcí (po 100 gramech) čokoládové pěny. Nemusíte celé balení spotřebovat najednou, vždy smícháte s mlékem pouze potřebné množství prášku. Příprava je rychlá a probíhá ve třech krocích:

1. smícháte instantní směs s mlékem
2. šleháte po dobu 5 minut
3. necháte 2 hodiny vychladit a máte hotovo!

Balení: 800 gramů - stačí k přípravě cca 20 porcí

Obsah čokolády: 70 %

Výrobce: Callebaut, Belgie

Složení: čokoláda 70% (kakaová hmota, sušené odstředěné mléko, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátory: sojový lecitin, přírodní vanilka), cukr, glukozový sirup, ztužený rostlinný tuk (palmojádrový), mléčná bílkovina, emulgátor: E471 a E472a, stabilizátor: E340ii.

RSPO MB systém certifikováno.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 1968 kJ (470 kcal); tuky 22,1 g (z toho nasycené mastné kyseliny 16 g); sacharidy 51 g (z toho cukry 49 g); bílkoviny 13 g; sůl 0,20 g.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-20°C a relativní vlhkosti do 70%.