Kategorie e-shopu
Čokoláda podle výrobce

Single origin Callebaut

Čokoláda Callebaut - Madagaskar, balení 250 g

Hořká single origine čokoláda Madagaskar s obsahem kakaa 67 %. Madagascar se proslavil svou výjimečnou vanilkou. Tento ostrov u východního pobřeží Afriky přináší také ale výbornou úrodu kakaa, většinou druhu Forastero s menší částí bobů druhů Trinitario a Criollo. Nejlepší kakao se pěstuje v severozápadním regionu ostrova nazývaném Ambanja.

Cena:89.00
Dostupnost:Skladem

Čokoláda Callebaut - Brazil, balení 250 g

Chuťově nejzajímavější zde nabízená čokoláda. Hořká single origin čokoláda Brazil s obsahem kakaa 68,8 % je vyrobena z kakaových bobů odrůdy Trinitario a Amazonian Forastera. Nachází se zde také jedna z nejpozoruhodnějších kakaových plantáží Ouro Verde, kde rostou kakaové boby pro nejnovější single origin čokoládu Callebaut - Brazil.

Cena:99.00
Dostupnost:Skladem

Čokoláda Callebaut - Jáva, balení 250 g

Mléčná single origin čokoláda Jáva - 32 % kakaa - je vyrobena z kakaových bobů pocházejících z Indonéského ostrova Jáva. V jižní části Jávy se nachází krásná a vlahá provincie Pangadaran, která je proslulá produkcí velmi kvalitních světlých a aromatických kakaových bobů.

Cena:99.00
Dostupnost:Skladem

Čokoláda Callebaut - Jáva, balení 2,5 kg

Mléčná single origin čokoláda Jáva - 32 % kakaa - je vyrobena z kakaových bobů pocházejících z Indonéského ostrova Jáva. V jižní části Jávy se nachází krásná a vlahá provincie Pangadaran, která je proslulá produkcí velmi kvalitních světlých a aromatických kakaových bobů.

Cena:890.00
Dostupnost:Skladem

Čokoláda Callebaut - Madagaskar, balení 2,5 kg

Hořká single origine čokoláda Madagaskar s obsahem kakaa 67 %. Madagascar se proslavil svou výjimečnou vanilkou. Tento ostrov u východního pobřeží Afriky přináší také ale výbornou úrodu kakaa, většinou druhu Forastero s menší částí bobů druhů Trinitario a Criollo. Nejlepší kakao se pěstuje v severozápadním regionu ostrova nazývaném Ambanja.

Cena:890.00
Dostupnost:Skladem