Kategorie e-shopu
Čokoláda podle výrobce

Tmavá náplň do fontány a na fondue - balení 1 kg

Čokoláda podle výrobce » Ostatní
Čokoláda do fontány
Čokoláda na fondue » Ostatní

Cena:129.00 Kč
Dostupnost:Skladem
ks

Tmavá náplň do čokoládové fontány a na čokoládové fondue - nabízíme ji jako levnou alternativu čokolád Carla a Callebaut pro čokoládové fontány a na fondue. Pro čokoládové fondue ji můžete použít přímo, do čokoládové fontány je nutné ji pro správnou tekutost naředit jedlým olejem v poměru 1 dcl na 1 kg čokolády.

Pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoztmava napln do fontany čokoládové fontány doporučujeme použití speciální čokolády do fontány a pro fondue. Může to být luxusní belgická čokoláda Callebaut, ale velmi dobrou volbou je i česká čokoláda Carla. Tyto čokolády mají vyjímečné vlastnosti a lépe tečou, než jiné druhy čokolády. Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno rostlinnými tuky a pro použití v čokoládové fontáně je třeba normální čokoládu upravovat do patřičné konzistence přidáváním oleje. To při malých zkušenostech s přípravou čokolády pro fontánu může vést ke zničení celého připravovaného množství čokolády. Použitím nevhodné nebo nevhodně namíchané čokolády může být čokoládová fontána také nevratně poškozena.

Cukrovinka. Složení: cukr, částečně ztužený rostlinný tuk (palmový), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (min. 12%), kakaová hmota, sušená syrovátka, emulgátory: sojový lecitin, E476, aroma. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2330 kJ (560 kcal); tuky 37,3 g (z toho nasycené mastné kyseliny 17,1 g); sacharidy 49,8 g (z toho cukry 48 g); bílkoviny 3,8 g; sůl 0,15 g.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 15-25°C a relativní vlhkosti do 70%.

Při práci dbejte na to, aby se náplň nedostala do styku s vodou nebo vodní párou. Rozpouštějte pomalu, ne na přímém ohni, stále míchat, teplota nesmí přesáhnout 45 °C! Jinak náplň zhoustne.